איך להכין סחוג אדום

החומרים הדרושים:

1. תערובת תבלינים "חויג' לסחוג וחילבה" 60 גרם

2. שיניים של שום מקולף 200 גרם

3. מלח 20 גרם

3. פלפל חריף יבש 150 גרם

4. מים 500 מ"ל
 

אופן ההכנה:

 

1. משרים את הפלפל החריף בתוך המים בקערה למשך לפחות 15 דקות

2. (לאחר 15 דקות) שופכים את הפלפל עם המים לבלנדר

    סכינים מוסיפים את כל שאר המרכיבים (תערובת

    התבלינים, המלח והשום)

3. טוחנים את הכל יחד, עד לקבלת מרקם אחיד וקצת גס,

    זה לא צריך להיות דק כמו חומוס.

 

This site and the store run by Orthodoxes Jews.
Please do not place orders on Saturday because they will be deleted.
לקוחות יקרים: החנות סגורה עד יום רביעי 30/09/2020 יב' בתשרי, מרביעי והלאה נעבוד במתכונת מצומצת חצי יום בלבד. עשויים להיות עיכובים בזמני המשלוח לכל ההזמנות שנכנסות, אנו ממליצים לא לבצע הזמנות דחופות, העומס על החנות כבד ויש לנו עיכובים בביצוע הזמנות.

טעות.לעולם.חוזרת

כל התמונות באתר מיועדות להמחשה בלבד

תבליני ברכה • רחוב עין חי 3 הוד השרון • טלפון: 077-3306677

Cart0