top of page

מתכון להכנת צ'אי הודי אמיתי
רצינו בתבלין וטבע ברכה חנות התבלינים בהוד השרון, לשתף אתכם במתכון לצ'אי שטעמנו בדרמסאלה,
צריך לדעת שבכל מחוז בהודו עושים את הצ'אי קצת אחרת, גם בפושקר אגב טעמנו צ'אי דומה מאוד לזה.
החומרים הדרושים:
½ כפית חו'יג' קפה
1 שקיקית תה ½1 גרם
¾ כוס מים רותחים
¼ כוס חלב
2 כפיות סוכר (או לפי הטעם)
אופן ההכנה:
אפשרות ראשונה וקלה:
1. לתוך כוס ריקה מכניסים את הסוכר, שקיקית התה והחו'יג' קפה.
2. מוזגים מים רותחים עליהם.
3. מערבבים.
4. מוזגים את החלב.
אפשרות שניה וארומתית יותר:
1. לתוך פינג'אן ריק מכניסים את הסוכר, שקיקית התה והחו'יג' קפה.
2. מוזגים מים קרים עליהם.
3. מוזגים את החלב.
4. מחממים על האש עד רתיחה.
5. מוזגים לכוס.
בהצלחה.

bottom of page