איך להכין עמבה

חנות התבלינים - תבלין וטבע ברכה בהוד השרון שמחים להגיש לכם מתכון קל ומהיר לכל חובבי העמבה

החומרים הדרושים:

 

2. ק"ג מנגו רצוי בשל וקצת קשה

תבלין עמבה

מלח

לימון

 

 

אופן ההכנה:

 

לוקחים 2 ק"ג מנגו רצוי בשל וקצת קשה

חותכים לחתיכות קטנות וארוכות

שים בתוך הרבה מים מלח ולימון

אחרי כמה שעות כשהמנגו מתרכך להוסיף תבלין קארי לעמבה ולערבב היטב.

אם זה קצת מר, אפשר להוסיף עוד מלח ולימון

להשאיר כמה שעות שיתסוס או עד למחרת

ואז להכניס למקרר

 

הערה: בתבלין שלנו אין חומר משמר ולכן אם רוצים שהעמבה תשמר הרבה זמן

           יש להוסיף חומר משמר.

This site and the store run by Orthodoxes Jews.
Please do not place orders on Saturday because they will be deleted.
לקוחות יקרים: החנות סגורה עד יום רביעי 30/09/2020 יב' בתשרי, מרביעי והלאה נעבוד במתכונת מצומצת חצי יום בלבד. עשויים להיות עיכובים בזמני המשלוח לכל ההזמנות שנכנסות, אנו ממליצים לא לבצע הזמנות דחופות, העומס על החנות כבד ויש לנו עיכובים בביצוע הזמנות.

טעות.לעולם.חוזרת

כל התמונות באתר מיועדות להמחשה בלבד

תבליני ברכה • רחוב עין חי 3 הוד השרון • טלפון: 077-3306677

Cart0