איך להכין עדשים קלויות

חנות התבלינים - תבלין וטבע ברכה בהוד השרון שמחה להגיש לכם מתכון להכנת עדשים קלויות.
ניתן להשתמש בשיטה זו לקלית כל סוגי הקטניות.

החומרים הדרושים:

 

כוס עדשים לא מבושלות.
חצי כפית שום גבישי
חצי כפית חו'יג' מרק
חצי כפית מלח

 

 

אופן ההכנה:

 

1. שוטפים היטב את העדשים.

2. מעבירים אותן לסיר.
3. ממלאים בסיר מים עד 2 ס"מ מעל לעדשים.

4. מבשלים עד שהעדשים מתרכבות.
    הערה: יש להוסיף מים מורתחים כל פעם שמפלס המים יורד.

4. לאחר שהעדשים התבשלו, מעבירים אותן למגש אפיה.
5. מפזרים עליהן מלח, שום, וחו'יג' מרק.

6. *אופים בתנור על אש בינונית כ-180 מעלות, ומערבבים כל הזמן, עד לייבוש

    מוחלט של העדשים.
7. מוציאים ומקררים.

8. לשמור בקופסה אטומה.

 

*לאלו מבינכם שיש להם סיר טיגון של טפאל:
6. מכניסים לסיר הטיגון למשך 31 דקות.

7. מוציאים ומקררים.

This site and the store run by Orthodoxes Jews.
Please do not place orders on Saturday because they will be deleted.
לקוחות יקרים: החנות סגורה עד יום רביעי 30/09/2020 יב' בתשרי, מרביעי והלאה נעבוד במתכונת מצומצת חצי יום בלבד. עשויים להיות עיכובים בזמני המשלוח לכל ההזמנות שנכנסות, אנו ממליצים לא לבצע הזמנות דחופות, העומס על החנות כבד ויש לנו עיכובים בביצוע הזמנות.

טעות.לעולם.חוזרת

כל התמונות באתר מיועדות להמחשה בלבד

תבליני ברכה • רחוב עין חי 3 הוד השרון • טלפון: 077-3306677

Cart0