top of page

מתכון לעוגת פרג

ללא גלוטן - מתאים לפסח

חנות התבלינים - תבלין וטבע ברכה בהוד השרון שמחים להגיש לכם מתכון להכנת
עוגת פרג קלה המתאימה לפסח ולנמנעים מגלוטן.

החומרים הדרושים:

 

6 ביצים

כוס וחצי סוכר

200 גרם פרג טחון

50 גרם אגוזים קצוצים

2 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

 

1. להפריד את החלבונים מהחלמונים

2. להקציף את החלבונים עם הסוכר

3. לערבב את החלמונים עם 2 כפות שמן והאגוזים

4. להוסיף את החלמונים לקצף בתנועה קטיפתית ובזהירות ובסוף להוסיף את הפרג

5. לאפות כשעה על חום חלש בתבנית משומנת עגולה מספר 26

 

 

בהצלחה

תמונה של עוגת פרג
bottom of page