
החומרים הדרושים:
½ כפית חו'יג' קפה
1 שקיקית תה ½1 גרם
¾ כוס מים רותחים
¼ כוס חלב
2 כפיות סוכר (או לפי הטעם)
אופן ההכנה:
אפשרות ראשונה וקלה:
1. לתוך כוס ריקה מכניסים את הסוכר, שקיקית התה והחו'יג' קפה.
2. מוזגים מים רותחים עליהם.
3. מערבבים.
4. מוזגים את החלב.
אפשרות שניה וארומתית יותר:
1. לתוך פינג'אן ריק מכניסים את הסוכר, שקיקית התה והחו'יג' קפה.
2. מוזגים מים קרים עליהם.
3. מוזגים את החלב.
4. מחממים על האש עד רתיחה.
5. מוזגים לכוס.
בהצלחה.